Bemutatkozásunk Szentesen, NBII bajnokságban

(SSC - ELTE 2-5)

 

2009. április 11., alsóházi rájátszás, 3. játéknap, Budapest XI.

Erre a játéknapra nélkülöztünk Győző Tillát, Paksa Mónit, Boda Andit és sokáig úgy nézett ki, Makai Margit kapust is.

SSC -Tolna  2 - 5 (1-3) gsz.: Bardon Réka, Grassy Mária

Első félidőben Barna Judit védte a kapust, nem is rosszul, de kár volt a bekapott gólokért, amiket Margit talán megfogta volna. Makai a második félidőre beállt, bravúrokat mutatott be, nekünk is voltak helyzeteink amiket nem használtuk ki.

SSC - ELTE 1 - 2 (1-0) gsz.: Grassy

ELTE elég gyenge napot fogott ki, amit még egy rúgott góllal kihasználhattuk volna és ezzel megnyertük volna a mérkőzést! De az újabb gól elmaradt, helyette hagytuk ellenfelet egyenlíteni és a győztes gólukat is megszerezni. Mieinkben nem volt erő, elszántság és akarat a szükséges plusz gól elérése érdekében - végül kiderült, ez a 7. helyünkbe került!

SSC - Rubeola Csömör 6 - 1 (3-0) gsz.: Szűcs Helga 3, Grassy 2, Dobrótiné 1

Csömör a nap első meccsén meglepetésre megverte 3-2-re az ELTE-t, így ellenünk való meccstől függetlenül 7-e lettek a bajnokságban, így fleszabadult mérkőzés kerekedett ki az összecsapásból. Elmondhatjuk: győzelemmel búcsztunk az első NBII-es idényünktől!

Összefoglalás:

A helyszín, a terem nem a játéknak megfelelő volt, áporodott volt a levegő, hamar leizzadtak a játékosok, hamar fáradtan, lassan mozgott mind a négy csapat részvevői. Összességében élveztük a bajnokságot, szeretnénk indulni a következő bajnokságban, de a nevezési díjakat és bírói költségeket is a játékosoknak kell állniuk játékengedélyük kiváltásán kivűl, amik mindegyütt jelentős teher lenne...

 

2009. március 29., alsóházi rájátszás, 4. játéknap, Budapest IX.

SSC -Tolna  4 - 5 (gsz.: Győző Tilla 3, Paksa)

Szezon egyik legjobb játékát nyújtva sem sikerült megszerezni a 3 pontot! 38:54-kor kaptuk az egyenlítő gólt szabadrúgásból, majd 39:47-kor kaptuk még egy gólt - ezt a pechet nehezen viseljük el.

SSC - ELTE 1 - 4 (gsz.: Grassy)

Sajnos Hérincs Róbert edző nem lehetett a csapattal, őt a Győző Gyula helyettesítette. Tisztes vereséget szenvedtünk az ismert korábbi súlyos verségek után, ez előrelépés.

SSC - Rubeola Csömör 3 - 5 (gsz.: Győző Tilla 3)

Sajnos erre a mérkőzésre sem tudott visszaérni Hérincs Róbert edző. Megint nem figyelt a csapat az elején, 6.percben már 3-0-ra vezetett az ellenfél. Második félidő közepére kiegyenlítettük 3-3-ra, a végét már nem bírták fejben a lányok, sajnos nem frissítettek cserékkel a csapaton, így kaptuk újabb 2 gólt a végére és először kaptunk ki Csömörtől.

Összefoglalás:

Március 7-én lett volna 3. játéknap megtartva, amit sajnos el kellett halasztani, így hosszabb szünet után kellett mérkőzésekre felpörögni. Játékban határozottan előrelépés tapasztalható, egyénileg Szűcs Helga hozta amit tud, Grassy Mária talán szürkébb volt önmagához képest, de a nap hőse Győző Tilla lett 6 góljával.

Április 11-ei utolsó játéknapon nem maradt más hátra, mint tisztességesen befjezeni az első NBII-es évadot.

 

 2009. február 14., alsóházi rájátszás, 2. játéknap, Csömör

Tolna - SSC 2 - 1 (gsz.: Szűcs Helga)

Egész meccsen, jól és tudatosan játszottunk. 2 gólt bekaptuk, de többet már nem. 2. félidőben a szépítés után az egyenlítésért küzdhettük, csak a végjátékok nem sikerültek. Ebben kell még előrelépnünk.

ELTE - SSC 9 - 1 (gsz.: Grassy)

Szokás szerint szétfutottak bennünket, több gólt a kapusunk lába közé gurították. Amikor mi kezdeményeztük, remekül zártak, semmi nem sikerült a mieinknek.

Rubeola Csömör - SSC 3 - 3 (gsz.: Győző Tilla, Grassy 2)

Ellenfél 2 góllal lépett meg, mert Grassyra külön őrzőt állítottak rá. Technikai szünetet kértem, Grassyt hátrarendeltem védőnek, így ki tudtuk bontani az ellenfelet, így az elvezstett labdáival gyors ellentámadásokat vezethettük, így sikerült fordítanunk 3-2-re. Szünet után a gyengébbik sorral kezdtük, akik összeszedték az egyenlítő gólukat, aztán fokozatosan visszaálltuk erősebbik sorra, de Grassy a végén meccslabdát rontott. Izgalmas mérkőzésen igazságos döntetlen született, ugyanis az ellenfelünknek is voltak nagy helyzetei.

Összefoglalás:

Ezen a napon Szűcs Helga és Grassy teljesített jól. Többiek kicsit visszaestek, Edina hosszú kihagyásból visszatérve és sérüléséből felépülve fokozatosan vette fel a ritmust, Boda Andi most mutatkozott be először.

Ezúton köszönjük a kis 'B' közép (Lőrincz Ricsi, Gál Gyula és Papp Zoli) és néhány vendégünk buzdítását!

 

2009. január 31., Alsóházi rájátszás, 1. játéknap, Tolna

Tolna - SSC 5 - 2 (gsz.: Grassy, Tilla)

Álomszerűen kezdtük, 2-0-ra is vezettük! Ekkor kb.10. percben Bardon Réka medvepuszit kapott combjára, őt azonnal nem tudtuk pótolni, így az ellenfél gyorsan kihasználta, előbb szépítettek, majd félidő végén időn túli szabadrúgásból egyenlítettek (2-2). Szünet után próbálkozott tovább csapatunk, folyamatosan átszerveztük a posztokat, de sajnos a játékunk addigra teljesen szétesett, újabb 3 gólt kaptuk és kikaptunk.

Dicséretes volt a 15 éves Győző Tilla bemutatkozása, élete első nb2-es mérkőzésén rögtön gólt szerzett.

ELTE - SSC 9 - 1 (gsz.: Grassy)

Hagyományosan nem megy a játékunk az ELTE ellen, 5. egymás elleni meccsünkön 5. vereséget szenvedtük el. Közrejátszott az is, hogy egymás után kellett játszanunk az első két mérkőzést. Egyelőre nincs ellenük ellenszer, de célunk, hogy legalább egyszer legyőzzük őket ebben a bajnokságban.

Rubeola Csömör - SSC 4 - 7 (gsz.: Szűcs Helga, Grassy 6)

Ezen a mérkőzésen folyamatosan vezettük, de Csömör folyamatosan tapadt ránk. 2-1, 3-2 is volt. Szünet után a csömöriek szinte középkezdésből gyorsan szépítettek 4-3-ra, Grassy újabb góljával hiába volt nálunk 2 gólos előny, újra közelítettek 5-4-re. Cserékkel folyamatosan frissítenem kell a csapatot, hiszen Grassy, Szűcs H. és Mosoni hármas volt sokat a pályán, egy kis időre lehoztam őket egyesével hogy pihenni tudjanak. Szerencsére a csömöriek fáradtak el hamarabb, így szereztük újabb gólokat, úgy hogy töbet már nem kaptuk.

Összefoglalás:

Makait is dicséret illeti, betegen vállalta a védést, méghozzá nagyon jól. Szűcs Helga ekkor mutatkozott be nálunk, kezdeti értetlenség után nagyon jól illeszkedett be, lazán és szépen játszott. Mosoni remekül játszott hátul, Grassy Mari újra megcsillogtatta kivételes tudását. Győző Tilla 3 óriási helyzetet rontott, többet kell majd lepasszolnia társainak a lasztit a jövőben, még több örömet fog szerezni nekünk. Többiek is becsülettel helytálltak. Csapatunk 10 góljából 8-at Grassy Mari szerezte, Győző Tilla és Szűcs Helga is feliratkozott a góllistára.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alapszakasz A csoportjában lejátszott mérkőzések eredményei:

4. játéknap

 ELTE - SSC                     6-3 (1-1) gsz.: Grassy 2, Perényi

Szeged - Szentes          3-0

Szentes - ELTE              1-3

SSC - Szeged                 2-4 (1-2) gsz.: Grassy 2 / piros lap az 5. percben: Mosoni :)

Szeged - ELTE               5-1

SSC - Szentes               3-13  (1-7) gsz.: Paksa, Mosoni és Grassy

 3. játéknap

SSC - Szentes   0 - 5

Szeged - ELTE   5 - 1

SSC - Szeged    2 - 9  gsz.: Grassy 2

Szentes - ELTE 1 - 2

Szeged - Szentes 4 - 5

SSC - ELTE   1 - 6     gsz.: Bardon

2. játéknap

Szeged - ELTE  8 - 2

Szentes - SSC  7 - 1   gsz.: Perényi

Szeged - SSC  14 - 0

Szentes - ELTE  1 - 0

ELTE - SSC   5 - 1       gsz.: Perényi

Szeged - Szentes 4 - 2

1. játéknap

SSC - ELTE             2 - 5  gsz.: Dobrótiné, Grassy

Szentes - Szeged 2 - 2

Szentes - ELTE     4 - 1

SSC - Szeged        0 - 8

Szentes - SSC    11 - 0

Szeged - ELTE      6 - 1

 

Női II. osztályú futsal bajnokság `A` - 2008/2009 végeredménye

 

                 

1.

Szegedi AK Boszor.

12

10

1

1

72

18

31

2.

Szentesi FSC

12

7

1

4

52

23

22

3.

ELTE SE

12

6

0

6

33

38

18

4.

Siketek SK

12

0

0

12

15

93

0

SSC góllövői: Grassy 8, Perényi 3, Dobrótiné, Bardon, Paksa és Mosoni 1-1.

 

Női II. osztályú futsal bajnokság `B` - 2008/2009 végeredménye

 

                 

1.

Univerzum

12

6

3

3

30

21

21

2.

Amazon SE

12

6

3

3

34

27

21

3.

Tolna-Mözs

12

5

2

5

33

27

17

4.

Rubeola FC

12

1

4

7

14

36

7